De voordelen van hondenpension bij Dogtopia - Stichting Signaal Hond: Alles over honden (2024)

De voordelen van hondenpension bij Dogtopia - Stichting Signaal Hond: Alles over honden (1)

Als huisdierouder kun je niet altijd aan de zijde van je hond staan, of het nu is omdat je op gezinsvakantie gaat, een snelle zakenreis of gewoon een avondje uit. Het vinden van een betrouwbaar thuis weg van huis voor uw pup die u kunt vertrouwen – en waar ze zich op hun gemak voelen – kan ontmoedigend zijn. Dat is waar Dogtopia om de hoek komt kijken! Wij bieden hondenpension en overnachtingen in onze ultramoderne faciliteiten met hondenexperts die kwaliteitszorg bieden. Uw hond zal de meest opwindende dag ooit hebben en u kunt er zeker van zijn dat hij zich in een veilige, beveiligde en verrijkende omgeving bevindt.

Maar wat onderscheidt onze instapservice van andere plaatsen? Hier zijn enkele van de voordelen van het boeken van de eigen staycation van uw pup bij Dogtopia.

EEN VEILIGE RUIMTE OM TE SPELEN

Overdag zal uw hond genieten van de opvang in een veilige, schone speelkamer met andere pups die passen bij hun grootte en speelstijl. Onze ruime, loslopende, open speelomgeving zorgt ervoor dat uw harige gezinslid zich vrij voelt om rond te zwerven en te socializen met hun BFFF’s (Best Furry Friends Forever) in een ruimte die onder toezicht staat van onze hoogopgeleide hondencoaches, die experts zijn in hondengedrag en lichaamstaal.

Met de bekwame aandacht van ons team kunnen ze bepalen welke honden hulp nodig hebben om “het ijs te breken” om ervoor te zorgen dat de speelsfeer positief blijft. In plaats van de hele dag alleen gelaten te worden, hebben alle pensionpups plezier met vrienden en de steun en zorg van onze hondencoaches.

In tegenstelling tot een standaard kennelopstelling, waarbij honden vaak in en uit het spel worden gedraaid, zal uw pup geen grote delen van de dag inactief, verveeld, in een bench en zonder toezicht doorbrengen. In plaats daarvan geeft Dogtopia prioriteit aan lichaamsbeweging, welzijn en, belangrijker nog, plezier! We zorgen ervoor dat onze harige gasten actief zijn door middel van behendigheidsgerichte oefeningen die slim zijn vermomd als spelletjes, die allemaal worden gefaciliteerd en nauwlettend worden begeleid door ons team. Honden genieten van 8-10 uur per dag gestructureerd spelen en bewegen (velen zetten tot 60.000 stappen per dag!), met pauzes om hun batterijen op te laden en te genieten van hun heerlijke lunch en snacks en medicijnen te krijgen (indien nodig) zonder extra kosten.

Uw harige familielid krijgt gegarandeerd voldoende lichaamsbeweging en geniet van het gezelschap van andere vriendelijke honden tijdens hun verblijf in Dogtopia.

De voordelen van hondenpension bij Dogtopia - Stichting Signaal Hond: Alles over honden (2)Laat je hond zijn leven beste leven

EEN VERTROUWDE OMGEVING OM TE SLAPEN

Je op je gemak voelen in een vertrouwde omgeving is de sleutel tot een positieve overnachtingservaring voor al onze honden. Bij Dogtopia bieden we ruime, huiselijke kratten voor onze overnachtende gasten om in te slapen, gelegen in dezelfde speelkamer waar ze net de dag hebben doorgebracht.

Naast hun harige vrienden zijn terwijl ze slapen, biedt verschillende voordelen. Ze weten niet alleen dat er andere pups in de buurt zijn, wat een gevoel van comfort en veiligheid creëert, maar ze kunnen ze ook zien, ruiken en horen, wat helpt om gevoelens van angst en eenzaamheid te verminderen. Na een hele dag spelen, leren, sporten en socialiseren, drijven honden snel weg naar dromenland. Slapen in een vertrouwde omgeving met hun speelgroep in de buurt kan helpen om nog beter uit te rusten.

Als uw hond de voorkeur geeft aan meer privacy, hebben we ook ruime luxe suites op geselecteerde locaties.

TOONAANGEVENDE GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSPROCEDURES

Omdat uw pup in de buurt van andere honden zal zijn, handhaven we gezondheids- en veiligheidseisen voor alle honden die onder onze hoede zijn. U kunt ervoor zorgen dat elke Dogtopia-hond volledig is ingeënt met alle noodzakelijke hondenvaccins (dwz Bordetella, hondsdolheid en DHPP – ook bekend als hondenziekte/parvo), gesteriliseerd/gecastreerd als hij zeven maanden oud is en ouder is, niet-agressief, in goede gezondheid en vrij van besmettelijke aandoeningen. Aanvullende vaccinatievereisten kunnen vereist zijn bij uw plaatselijke Dogtopia.

Al deze veiligheids- en gezondheidseisen worden gecontroleerd tijdens de Meet & Greet-evaluatie van elke hond, die onze getrainde beoordelaars uitvoeren voordat een hond een Dogtopia-faciliteit kan betreden. En omdat elke hond in een van onze kratten zit voor een middagdutje en ’s nachts (meestal tussen 21.30 uur en 6 uur), testen we het comfort van hun bench om een soepele ervaring te garanderen.

EEN ALL-INCLUSIVE STAYCATION

Wanneer u uw pup bij Dogtopia aan boord brengt, bieden wij een volledig pakket aan voordelen die automatisch overeenkomen met hun verblijf zonder extra kosten! We hebben live HD-webcams in elke speelkamer, zodat u overdag op uw gemak bij uw hond kunt inchecken. Waar je ook bent, als je toegang hebt tot internet, kun je de livestream bekijken, die beschikbaar is op onze website en gratis mobiele app. We erkennen dat het moeilijk kan zijn om weg te zijn van uw hond, dus het kan moeilijk zijn om ze te zien spelen en omgaan met hun harige vrienden Helpt bij eventuele verlatingsangst die u mogelijk voelt. Het zal ook het schattigste zijn dat je de hele dag zult zien!

Bij hun verblijf is ook een voedingsschema inbegrepen dat aansluit bij uw voorkeuren. Overdag krijgen de pups de lunch en hebben ze tijd om te chillen van 12.00 tot 14.00 uur. We zorgen ervoor dat ze worden gevoerd voordat ze rusten om een optimale tijd voor de spijsvertering te garanderen. U kunt het voer van uw hond van thuis meenemen, zodat hij iets vertrouwds eet, en wij kunnen het precies bereiden zoals gevraagd. Als u vergeet de uwe mee te nemen, kunnen onze centra indien nodig voor eten en maaltijden zorgen. Het team kan ook medicatie toedienen die uw pup nodig heeft, zonder extra kosten.

In combinatie met de hele dag spelen op het kinderdagverblijf, zijn de activiteiten die we overdag aanbieden zonder extra kosten voor u, in tegenstelling tot veel van onze concurrenten die naast het instappen ook voor deze diensten in rekening brengen.

We kunnen niet wachten om de perfecte staycation voor uw hond te organiseren! Om het verblijf van uw hond te boeken, kunt u contact opnemen met een Dogtopia bij u in de buurt voor meer informatie.

De voordelen van hondenpension bij Dogtopia - Stichting Signaal Hond: Alles over honden (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Terence Hammes MD

Last Updated:

Views: 5801

Rating: 4.9 / 5 (49 voted)

Reviews: 80% of readers found this page helpful

Author information

Name: Terence Hammes MD

Birthday: 1992-04-11

Address: Suite 408 9446 Mercy Mews, West Roxie, CT 04904

Phone: +50312511349175

Job: Product Consulting Liaison

Hobby: Jogging, Motor sports, Nordic skating, Jigsaw puzzles, Bird watching, Nordic skating, Sculpting

Introduction: My name is Terence Hammes MD, I am a inexpensive, energetic, jolly, faithful, cheerful, proud, rich person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.